Projecte d’inserció laboral dones majors de 30 anys

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou projecte d’inserció laboral subvencionat per la Diputació de Barcelona. Està adreçat a dones aturades de 30 o més anys en situació de risc d’exclusió social. Se’ls ofereix seguiment personalitzat en la recerca de feina. L’objectiu és que aconsegueixin gestionar el seu propi procés d’inserció laboral amb autonomia. Consisteix en accions individuals (tutories d’orientació laboral, on analitzarem la seva ocupabilitat i assessorarem en l’àmbit del mercat de treball i l’accés a borses de treball) i grupals (on es treballa l’alfabetització digital, el CV personal, les competències professionals, els perfils a les xarxes socials i la preparació per afrontar els processos de selecció).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores (Masia Torre Figueres) o al telèfon: 93 635 12 46, persones de referència: Lola González.

Les sessions finalitzen el 31 de desembre de 2018.