Servei d’Ocupació

Servei d’Ocupació

És un servei públic i totalment gratuït que l’Ajuntament de Sant Boi ofereix als ciutadans i ciutadanes del municipi en edat laboral amb l’objectiu de millorar el seu procés de recerca de feina.

Per a aconseguir-ho es requereix el suport de professionals en orientació laboral que proporcionin informació, assessorament i acompanyament a les persones fins a la seva inserció laboral o millora de feina.

Aquest servei ofereix:
  • Assessorament individual
  • Realització d’un itinerari laboral personalitzat
  • Informació sobre temes laborals
  • Derivació a altres serveis

A l’Ajuntament de Sant Boi també es desenvolupa orientació laboral per a diferents col·lectius específics que varien segons les circumstàncies del mercat laboral, com per exemple persones amb discapacitats, majors de 45 anys, dones, etc. encara que aquesta primera presa de contacte és genèrica, el personal tècnic derivarà la persona segons les seves necessitats.

Les persones del nostre municipi que vulguin donar-se d’alta s’han de adreçar a Foment de l’Ocupació al Centre de Serveis.

Setmanalment, es realitzen sessions informatives per explicar el funcionament de la borsa de treball de l’Ajuntament de Sant Boi  i els serveis que ofereix.

La sessió informativa, de caràcter obligatori, és el pas previ a l’entrevista d’inscripció amb la que es podrà accedir als diferents serveis i programes que s’ofereixen des de l’empresa municipal com: club de feina, borsa de treball, oferta formativa

 


Per a més informació:
Servei d’Ocupació
Masia Torre Figueres – C/ Pau Clarís, 14. 08830 Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 93 635 12 00 extensió 1145
ocupacio@santboi.cat