Sumem per a joves digitals

Dispositiu d’inserció laboral i habilitats digitals per a joves

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat posa en marxa, a través del Departament de Foment de l’Ocupació i el Departament de Joventut, el programa Sumem per a joves digitals: dispositiu d’inserció laboral i habilitats digitals a través de la subvenció de Projectes Específics de la Diputació de Barcelona.

Quines persones poden participar?

El programa s’adreça (de l’1 de juny del 2023 al 31 de desembre del 2024) a 60 joves en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi de Llobregat i inscrits/es com a demandants d’ocupació o millora de feina a l’OT.

Què oferim a les persones participants?

Sumem capacitats digitals per a joves promou el foment de la igualtat d’oportunitats en persones menors de 36 anys (especialment en tractament de salut mental i discapacitat) i presenta una doble vessant: per una banda definir un itinerari d’orientació sociolaboral, tant a nivell individual com grupal amb la finalitat de que els i les joves participants (amb o sense certificat de discapacitat) gestionin el seu propi procés d’inserció laboral amb autonomia i, per altra banda, oferir una formació digital a mida que millori les seves habilitats socials i digitals, potenciant, així, la seva ocupabilitat.

Entre les sessions d’orientació i formació previstes, destaquem:

  • Màrqueting personal i habilitats socials (12h)
  • Currículum i marca personal (6h)
  • Canals de recerca de feina innovadors (6h)
  • Mercat de treball i perspectiva de gènere (6h)
  • Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6h)
  • Qüestió d’hàbits: som el que fem i entrenem (24h)
  • Màrqueting digital i comunicació 2.0 (180h)

Com fer la inscripció al programa?

Les persones interessades es poden adreçar a:

Departament de Foment d’Ocupació
Centre de Serveis
Carretera Santa Creu de Calafell, 33
Telèfon: 93 635 12 46
E-mail: ocupacio@santboi.cat

Departament de Joventut
Factoria Jove de Can Massallera
C/ Mallorca, 30
Telèfon: 93 652 98 43
E-mail: elpunt@santboi.cat

o omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Aquest programa està cofinançat per la Diputació de Barcelona a través de Projectes específics.

image.png