Reempresa

reempresa

La Reempresa ofereix assessorament tant als empresaris i les empresàries que volen cedir la seva empresa, com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L’objectiu del programa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement de l’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Ajuntament de Sant Boi al Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

Afavorir la continuïtat de les empreses

Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les empreses ja existents. En aquest sentit, el programa La Reempresa, promogut per la Cecot, és un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

L’adhesió al programa significa sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d’un model de creixement empresarial que podria evitar el tancament d’empreses a la província de Barcelona i salvaguardar llocs de treball, tal i com s’ha demostrat en els últims anys de projecte.

Així mateix, el projecte Reempresa es complementa amb dues guies informatives -una enfocada als empresaris i l’altra per als emprenedors- i un portal web www.reempresa.org que recull tota la informació sobre el procés de traspàs, que permet sol·licitar assessorament i que esdevé un mercat transparent a Internet on trobar l’oferta i demanda d’empreses.

Tràmit en línia per formar part del programa Reempresa.


Per a més informació:
Unitat d’atenció a empreses i emprenedors
Masia Torre Figueres
Pau Claris, 14. 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93.635.12.46