L’Ajuntament contracta 70 persones amb dificultats d’inserció laboral

L’Ajuntament ha contractat a 70 persones amb dificultats d’inserció laboral. El programa Treball i Formació 2016 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destina 766.000 euros a donar feina i formació a persones desocupades no perceptores de prestacions ni subsidi d’atur (preferentment majors de 45 anys) i persones en atur beneficiàries de de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

Aquest grup de persones han estat contractades entre els mesos de desembre de 2016 i gener de 2017. Durant el temps del contracte, els treballadors i treballadores rebran formació per tal de millorar la seva qualificació professional. Les persones que s’han incorporat aquest nou pla d’ocupació per desenvolupar diferents tasques: peonatge, oficials, administratives i consergeria. També s’ha contractat a una persona per coordinar i donar suport tècnic al programa.

El Pla de Ciutat 2015-2019, impulsat per l’Ajuntament, es va comprometre a donar resposta prioritària a les necessitats de recuperació econòmica i ocupació i la cohesió social.

Anunci de la notícia