Sant Boi acull la prova pilot d’una comunitat de cafeteries mòbils sobre bicicletes

cafeteraUn nou projecte de l’espai d’investigació CoBoi Innova va iniciar el trajecte a l’octubre a l’exterior del Mercat de la Muntanyeta (on es troba els dissabtes) i ara romana a diari a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta de La Cafetera, una comunitat embrionària de cafeteries mòbils muntades sobre bicicletes que ha escollit Sant Boi per posar a prova un model de negoci com a fórmula d’autoocupació.

La Cafetera es planteja oferir a la clientela cafè “premium” per emportar-se tot eliminant despeses i concentrant els recursos en la qualitat del cafè. El producte ofert és cafè d’origen, amb traçabilitat des de la finca productora fins al punt de venda.

La comunitat de cafeteries ofereix crear el propi negoci amb la possibilitat de sumar-s’hi fent-se càrrec dels punts de venda mòbils (proporcionant formació especialitzada). També s’espera crear un taller per a la fabricació de les bicicletes amb la col·laboració de professionals i empreses del territori.

La ciutat vol donar suport al desenvolupament i l’expansió del projecte per sumar el seu nom a conceptes com sostenibilitat, comerç just, artesania, km 0, autoocupació, emprenedoria social i mobilitat amb bicicleta.