La Matinal de la Reempresa

reempresa

El 16 de novembre tindrà lloc a l’Auditori de Cornellà (carrer Albert Einstein, 51) la primera edició de La Matinal de la Reempresa. La jornada gratuïta començarà a les 10 hores i s’adreça tant a persones que volen cedir un negoci (a causa de la seva jubilació, per exemple) com a emprenedors que tenen la intenció de fer-se càrrec d’una activitat econòmica en traspàs. Aquesta fórmula té l’avantatge d’estalviar els costos de posada en marxa de l’activitat.

Sant Boi participa activament en la difusió i el desenvolupament del programa Reempresa, que contribueix a evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció de llocs de treball.

Durant la jornada es faran conferències sobre el tema i una activitat de ‘speed working’, és a dir, reunions ràpides de 30 minuts entre responsables de negocis en traspàs i persones disposades a donar-los continuïtat. En aquesta edició participen els punts d’atenció de Reempresa al Baix Llobregat: Sant Boi, Castelldefels, Viladecans, el Prat de Llobregat, Cornellà, Molins de Rei, Martorell i també l’Hospitalet.