Es posa en marxa el projecte Primera Oportunitat

L’Ajuntament de Sant Boi porta a terme aquest mes de juliol el projecte Primera Oportunitat per a joves de la ciutat amb formació superior. Se’ls ha ofert un contracte laboral d’un mes de durada per treballar a les diferents àrees de l’Ajuntament. Les 9 persones seleccionades treballen de dilluns a divendres amb un còmput global de 25 hores setmanals (5 hores al dia) a diferents departaments o unitats, en relació a cada especialitat.

L’oferta de treball ha anat adreçada a santboians i santboianes de fins a 35 anys, demandants d’ocupació, amb formació reglada de tipus professional (CFGS/Graus Universitaris/Mestratges universitaris) acabada a partir de 2013 i sense currículum contractual previ.

Aquest projecte, previst en el Pla de Govern actual, vol donar resposta a un dels problemes més importants de la població jove de la ciutat i una oportunitat real d’adquisició d’experiència laboral. Al setembre es farà una convocatòria per cobrir sis places més. Aquestes persones treballaran a l’Ajuntament durante el mes d’octubre.