Taller d’Speed Dating

12 persones aturades participen al primer taller d’Speed Dating a CORESSA.
Des del Club de Feina es treballa contínuament per tal d’oferir les persones usuàries eines avantguardistes que les preparin per accedir al mercat laboral.

En aquesta ocasió ha estat aquest nou sistema que ha derivat de les entrevistes ràpides i que s’utilitza cada cop més en els processos de selecció de personal.

El projecte s’ha desenvolupat en dues sessions; a la primera, les persones participants van rebre formació sobre com enfocar el seu currículum de la millor manera en 3 minuts, ressaltar la seva marca personal, competències, etc. A la segona sessió, es va demanar col·laboració a personal tècnic experts en assessorament i orientació laboral per simular una sessió real d’Speed Dating.

S’estableix un numero igual de professionals reclutadors i de persones candidates per accedir a un lloc de feina i s’adapta un espai per a la realització d’entrevistes ràpides, en aquest cas va ser, Can Massallera. Cada persona aspirant disposa de 3 minuts per presentar la seva candidatura a cadascun dels reclutadors.

L’experiència ha estat un èxit i es tornarà a repetir com a taller formatiu però també es vol oferir a les empreses com a possibilitat de desenvolupar un Speed Dating Professional per cobrir les seves ofertes de feina.

Volem agrair especialment la col·laboració de la Fundació Marianao, de Serveis socials de l’Ajuntament de Sant Boi i d’Acción Contra el Hambre i també a la Karim Contreras i a l’Elisabet Torres que han col·laborat en el vídeo que recull aquesta experiència.

Si esteu interessats en aquest tipus d’activitat ja sigui com a aturats o com a empreses podeu posar-vos en contacte amb CORESSA. Club de Feina. 936 529 830

Vídeo