Curs de coordinació logística i Curs d’organització i gestió de magatzem

Curs de coordinació logística

Segona edició universitària organitzada en el marc del programa ‘Logistic training in motion’ (LTIM), una iniciativa educativa amb la col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Prologis, empresa multinacional de referència en el sector logístic, amb la intermediació de l’Ajuntament de Sant Boi.

Es tracta d’una formació subvencionada en la seva totalitat per Prologis, a la qual els alumnes podran accedir sense cap cost i on rebran una formació específica en tasques d’administració i planificació logística, gestió de stocks i gestió de fluxes i procediments. L’itinerari del curs compta també amb hores de pràctiques en empreses líders del sector de la logística.

El curs és una iniciativa educativa pionera destinada a cobrir les necessitats i els interessos tant de les empreses com dels professionals especialitzats del sector de la logística.

  • Inici del curs el 15 de febrer (febrer i març)
  • Horari: 9 a 14h
  • Durada: 120 h
  • Temari

Curs d’organització i gestió de magatzem

Les persones interessades a formar-se en el sector de la logística podran obtenir una doble titulació inscrivint-se al curs d’Organització i gestió de magatzem, gestionat des del departament d’ocupació de l’Ajuntament i subvencionat pel SOC, on les persones participants rebran un certificat de professionalitat de nivell 3.

Els principals objectius didàctics de la formació son conèixer a fons el funcionament d’un magatzem i les tasques que s’hi realitzen, facilitar els coneixements fonamentals sobre la recepció de mercaderies i les tècniques de gestió de stocks, conèixer la preparació i emissió de comandes, reconèixer els factors de risc de les condicions de treball i conèixer els mitjans materials i informàtics de l’entorn laboral logístic.

  • Inici del curs el 15 de març (de març a juliol)
  • Horari: 9 a 14h
  • Durada: 400 h
  • Temari

 

Inscripció als cursos