Tallers ON-Line Ecoindústria

Els Ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat i Sant Boi de Llobregat, juntament amb la Diputació de Barcelona, impulsem ECOINDÚSTRIA, un projecte amb el que convidem a les empreses del Delta de Llobregat a iniciar-se en un procés de transformació cap a l’economia circular i la simbiosi industrial.

Durant el primer semestre s t’oferim dos tallers on-line perquè e puguis formar en economia circular i aprofundir en la sostenibilitat industrial:

-Avaluació de l’ACV i Petjada de Carboni per a la presa de decisions sostenibles (23 de maig a les 10h ON-LINE): Taller pràctic impartit per INÈDIT, en col·laboració amb ECOEMBES, on s’abordarà l’Anàlisi del Cicle de Vida i el mesurament de la petjada de carboni com a indicador a fi d’identificar els coneixements bàsics sobre l’impacte ambiental que genera l’activitat empresarial per a la presa de decisions conscients i sostenibles a l’empresa.

-Quines implicacions té la nova llei del plàstic a la meva empresa (7 de juny a les 10.30h, ON-LINE): Amb la recent aprovació del RD d’Envasos, i la Llei 7/2022 aprovada l’abril del 2022, Espanya actualitza el seu marc regulador sobre envasos. Aquestes noves normatives suposen un punt d’inflexió en la gestió dels envasos i la circularitat que afecten els models productius de les empreses i que també tenen un impacte econòmic. En aquesta sessió, coneixeràs els aspectes de la normativa que influiran en les tarifes 2024, incloent-hi els nous conceptes, objectius i obligacions que emanen i afecten de manera directa les empreses.

INSCRIPCIONS ALS TALLERS