S’estrena el programa Projectes Singulars: Jove, al Baix impulsa’t!

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat posa en marxa una nova convocatòria de Projectes Singulars, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Una actuació supramunicipal que promou la millora de l’ocupabilitat i les competències professionals de les i els joves menors de 30 anys en situació d’atur; proporcionant-los orientació i assessorament professional, formació professionalitzadora del catàleg del SOC i acompanyament en la inserció laboral.

 

Quines persones poden participar?

El programa s’adreça (fins el 31 de desembre del 2023) a 30 joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur o en actiu, residents a Sant Boi de Llobregat o derivats d’altres punts d’atenció de la comarca, amb l’objectiu d’especialitzar-se en un perfil professional concret i, d’aquesta manera, augmentar les possibilitats d’incorporació en el mercat laboral d’aquest sector.

 

Què oferim a les persones participants?

Projectes Singulars promou la millora d’ocupabilitat dels i les joves a través d’una doble vessant: per una banda, proposa accions d’orientació i formació que garanteixin el disseny d’un pla de recerca de feina i millora de competències personalitza, creant un espai que convidi a compartir experiències, eines i recursos amb la resta de persones participants, al mateix temps que proposa l’intercanvi d’informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals; i d’altra banda, ofereix formació professionalitzadora en Integració funcional del/la zelador/a en institucions sanitàries (155h), que s’iniciarà l’1 de març i en la que es comptarà amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

 

Com fer la inscripció al programa?

Les i els joves interessats/des en participar poden adreçar-se al Departament de Foment d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

 

Adreça: Carretera Santa Creu de Calafell, km.33 (Centre Serveis)

Telèfon: 93 635 12 46

Whatsapp: 686 31 40 23

E-mail: ocupacio@santboi.cat