Dones digitals: dispositiu d’inserció laboral i habilitats digitals per a dones

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat posa en marxa el programa Dones digitals: dispositiu d’inserció laboral i habilitats digitals per a dones a través de la subvenció de Projectes Específics de la Diputació de Barcelona. 
 
El programa s’adreça (de l’1 de juny del 2022 al 31 de desembre del 2023) a 100 dones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi de Llobregat i inscrites com a demandants d’ocupació o millora de feina a l’OT.
 
Dones digitals  promou el foment de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en el mercat laboral a través d’una doble vessant: per una banda la definició d’un itinerari d’orientació sociolaboral, tant a nivell individual com grupal, amb la finalitat que, les dones participants, obtinguin els coneixements necessaris per a millorar la seva autonomia i la possibilitat d’aconseguir les seves fites laborals i, per altra banda, oferir una formació digital a mida (sense requisits de coneixements previs) que s’ajusti a les seves necessitats i disponibilitat horària i que millori les seves habilitats socials i digitals, potenciant, així, la seva ocupabilitat.
 
Entre les sessions d’orientació i formació previstes, destaquem (Calendari del grup 1):
  • Màrqueting personal i habilitats socials (12h)
  • Currículum i marca personal (4h)
  • Canals de recerca de feina innovadors (4h)
  • Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6h)
  • Perspectiva de gènere (7h)
  • Capacitació digital (180h)

Si teniu alguna persona interessada en participar en aquest dispositiu pot posar-se en contacte amb: cvilaseca@santboi.cat (Cristina Vilaseca Santos) i jcerezo@santboi.cat (Judit Cerezo Jiménez).