Programa Mixt

Bonificacions a empreses per a formació

Les empreses de Sant Boi poden obtenir ara avantatges econòmics si faciliten la formació dels treballadors o les treballadores que en algun moment s’han vist afectades per un ERTO.

En concret, podran pagar un 80% menys en les quotes de la Seguretat Social si faciliten un nombre determinat d’hores de formació (variable segons la dimensió de l’empresa) abans del pròxim 30 de juny, per exemple mitjançant els Programes Mixtos d’Orientació i Formació.

L’Ajuntament de Sant Boi és un dels pocs de Catalunya que gestionen aquesta iniciativa impulsada pel Consorci de la Formació Contínua

Els Programes Mixtos inclouen cursos gratuïts amb certificat oficial, relacionats amb diferents sectors laborals (logística, comerç, noves tecnologies, neteja, hosteleria, idiomes…). S’adrecen tant a persones en situació d’atur com a treballadors i treballadores en actiu.

Oferta de cursos en aquest enllaç

L’objectiu és millorar les competències professionals i augmentar les possibilitats de tenir feina i d’accedir a llocs de treball de qualitat.

Mitjançant el Programa Mixt, l’Ajuntament de Sant Boi dona suport als sectors més afectats per la crisi sanitària, afavoreix la reconversió cap a nous sectors emergents i facilita la reactivació de l’economia local.

Més informació: Sant Boi Centre Serveis, tel. 93 635 12 46, programesmixtos@santboi.cat