Nova formació «Joves en Acció»

Nova formació per a joves entre 18 i 29 anys en situació d’atur, en el marc del projecte «Joves en Acció».
  • Integració funcional del zelador/a en institucions sanitàries (155h). Inici el 7 de març
  • Operacions bàsiques se restaurant i bar (CP nivell 1) (330h). Inici l’1 de març
A més dels cursos, s’ofereix orientació laboral i suport en la recerca de feina
Contacte:
  • Whatsapp al 686314023
  • Presencialment a la Masia Torre Figueres (C. Pau Claris 14) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
“Joves en Acció” és un projecte d’ocupació juvenil gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat amb el suport, entre altres, de l’Ajuntament de Sant Boi. S’emmarcat dins de la convocatòria de Projectes Singulars 2021 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest projecte té com a objectiu principal la millora de l’ocupabilitat de les persones joves participants, mitjançant la realització de cursos de formació professionalitzadora del catàleg  d’especialitats formatives del SOC i la participació en un itinerari individual d’orientació on els i les joves tindran una persona tutora de referència encarregada de realitzar l’acompanyament i el seguiment durant tot el projecte.