T’agradaria treballar en el sector de la neteja?

El proper dimecres 7 de juliol el Departament d’Ocupació organitza un procés de pre-selecció professional del perfil de neteja, en el que participaran candidats/es residents a Sant Boi i empreses del sector.
La sessió dissenyada combina proves teòriques i pràctiques per tal de descobrir si les persones candidates tenen les competències (tècniques, bàsiques i transversals) necessàries per a desenvolupar tasques de neteja.

 

El procés de pre-selecció constarà de dues parts i es celebrarà en dos espais:

Centre Serveis – Ctra. Santa Creu de Calafell, 33

  • 9:30h Apertura i presentació de professionals participants
  • 9:45h Procés de pre-selecció per competències

Can Massalera – C/ Mallorca, 30

  • 11:30h Presentació d’empreses participants
  • 12h Speed Dating Professional – Networking

Des del Departament d’Ocupació pensem que, aquest procés de pre-selecció, serà una oportunitat per que els/les candidats/es posin en pràctica les seves habilitats a l’hora d’enfrontar un procés de selecció i per que, els/les representants de les empreses, els/les veiem en acció. L’objectiu d’aquesta sessió és doble: d’una banda aconseguir la inserció laboral d’aquestes persones i d’altre descobrir els aspectes positius, però sobretot, els de millora per tal de treballar-los des dels diferents dispositius d’orientació.

Les persones interessades en participar, hauran de facilitar les seves dades (nom, cognoms i DNI/NIE) a les tècniques responsables de la sessió fins el 7 de juliol:

– Cati Arenas (carenas@santboi.cat)

– Cristina Vilaseca (cvilaseca@santboi.cat)

– Judit Cerezo (jcerezo@santboi.cat)