Export Metropolis: ajuda a l’exportació

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB amb la col·laboració dels municipis metropolitans ha posat en marxa el Projecte ExportMetropolis que té per objectiu impulsar la internacionalització del teixit empresarial local mitjançant la capacitació i acompanyament a petites i mitjanes empreses que vulguin iniciar un procés d’exportació.

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, com a municipi col·laborador, organitza dimarts dia 15 d’octubre a les 9:15 h. una sessió informativa per a totes les empreses interessades en rebre assessorament i participar en accions de promoció en mercats internacionals. La reunió tindrà lloc a l’edifici Centre de Serveis situat a la Ctra. Sta. Creu de Calafell, km. 9,3, núm 33 de Sant Boi de Llobregat.

Si estàs interessat en exportar el teu producte o servei i vols assistir a la reunió, pots inscriure’t AQUÍ

Per a més informació podeu entrar al web: exportmetropolis.amb.cat