Cursos de formació sobre Distribució i logística

 

L’Ajuntament al mes d’octubre repren el projecte Distribució i logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat per tal de millorar l’ocupabilitat a la indústria local. Aquest projecte s’adreça a persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Es seleccionaran 32 persones que rebran orientació laboral i participaran en una formació a mida amb una durada de 200 hores relacionada amb l’àmbit de la logística i indústria 4.0. Es realitzaran dos cursos, el primer s’iniciarà al mes de juny i el segon al mes d’octubre.

El projecte és una iniciativa de la Diputació de Barcelona gestionada pel Consell Comarcal i en col·laboració amb la resta els ajuntaments de la zona Delta (El Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels).

Informació: Masia Torre Figueres de 9 hores a 14 hores i/o al telèfon 93.635.12.45