14a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

Els ajuntaments de Castelldefels, El Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans convoquen aquesta 14a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2018/2019.

Els Premis Delta tenen com a objectiu fomentar la creació, el desenvolupament i la consolidació d’empreses i comerços a cadascun dels municipis de la zona Delta del Baix Llobregat . Tanmateix, donen suport i reconeixement a l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les ciutats convocants com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica. Es destaquen especialment les iniciatives que per la seva capacitat d’innovació, diversificació, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats o pel seu interès social constitueixen un potencial dinamitzador de l’economia del territori. Els ajuntaments organitzadors d’aquesta 14a edició dels Premis Delta 2018-2019 volen esdevenir un punt de referència per a les persones emprenedores i, alhora, un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora.

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i està emmarcada dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta. Poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2013 i 2017.

El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 17 de desembre de 2018 al 31 de gener de 2019 . La dotació total dels premis serà de 10.000 euros. Els guardons es distribuiran en 5 premis de 2.000 euros per cadascuna de les millors iniciatives empresarials de cada municipi. També hi haurà la possibilitat d’atorgar mencions honorífiques a d’altres empreses participants, però sense dotació econòmica. El lliurament dels premis es farà el dia 4 d’abril de 2019 a Can Massallera (Sant Boi).

Valoració de les candidatures

La valoració de les presentacions finalistes anirà a càrrec del Jurat dels Premis Delta 2018-2019, que estarà format per representants del món educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical.

Entre els criteris que guiaran les decisions del jurat per escollir les millors iniciatives empresarials es tindrà en consideració l’originalitat de la idea, grau de definició del producte, coneixement del mercat, responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), viabilitat comercial i econòmica, potencial de creixement, aspectes innovadors, obertura a mercats exteriors, economia social i cooperativa, ús de les TIC, així com la qualitat d’una presentació final.

Per a la presentació de les candidatures caldrà adreçar-se als registres dels cinc ajuntaments que convoquen els premis Delta 2018.

Informaciò del Tràmit a Sant Boi

Diptic Premis Delta