Nova oferta de formació ocupacional per al curs 2019-20

 

L’Ajuntament obrirà al setembre el procés de preinscripció de formació ocupacional 2019-20. Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació (podran optar persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG).

Són cursos subvencionats que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que es desenvoluparan des de desembre de 2019 fins a setembre de 2020.

La preinscripció es pot fer per Internet o presencialment a la Masia Torre Figueres (c/ Pau Claris, 14. 08830 Sant Boi de Llobregat).

Un cop coneguda la resolució definitiva, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones interessades. En el cas que el curs hagi estat aprovat se’ls convocarà a una reunió informativa, on també es faran les proves de nivell per la selecció del grup. Si el curs no s’aprova, es comunicarà aquest fet a les persones preinscrites.

Informació i inscripció