L’Ajuntament obre la preinscripció de formació ocupacional 2018-19

L’Ajuntament ha obert el procés de preinscripció de formació ocupacional 2018-19. Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació (podran optar persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG).

Són cursos subvencionats que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que es desenvoluparan des de gener de 2019 fins a octubre de 2019.

L’oferta formativa és provisional (romana pendent de l’aprovació definitiva). Les persones interessades ja poden fer la preinscripció en línia als següents cursos i certificats de professionalitat:

 

GENER

FEBRER

MARÇ

ABRIL

 

La preinscripció es pot fer també a la Masia Torre Figueres c/Pau Claris, 14
CP 08830 Sant Boi de Llobregat.

 

Un cop coneguda la resolució definitiva, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones interessades. En el cas que el curs hagi estat aprovat se’ls convocarà a una reunió informativa, on també es faran les proves de nivell per la selecció del grup. Si el curs no s’aprova, es comunicarà aquest fet a les persones preinscrites.