Sant Boi acull la jornada Ecoindústria: L’economia circular al Delta del Llobregat

El proper dimarts 20 de novembre, de 9.30 a 13h, tindrà lloc a Sant Boi la jornada Ecoindústria: L’economia circular al Delta del Llobregat. L’acte es farà a l’edifici Centre de Serveis (Ctra. Sta. Creu de Calafell, núm. 33, km 9,3) 

L’economia circular és un model restauratiu i regeneratiu que busca que els productes, components i matèries primeres mantinguin el seu valor i utilitat en tot moment. És una forma d’abordar els desafiaments als que s’enfronta l’empresa i que generarà creixement, ocupació i reduirà efectes negatius sobre el medi ambient fent unes societats més justes i sostenibles.

Mitjançant el Programa Ecoindústria, un projecte d’economia circular, subvencionat per la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de Sant Boi, Viladecans, Gavà i El Prat de Llobregat contribuiran a millorar la competitivitat, aprofitar els recursos al màxim i reduir els efectes negatius sobre el medi ambient i la societat.

L’objectiu del projecte és tenir impacte en la transformació productiva del territori a través de diferents vies:

  • invertir el model lineal de producció (principi – fi de vida del producte)
  • optimitzar energia, fluïds i recursos ociosos al territori
  • aconseguir una millora de la qualitat en el treball i en la vida dels ciutadans del territori.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç

Programa_Jornada_Economia_Circular