Sant Boi rep 21.554 euros del Fons d’autoocupació de l’AMB

L’any 2017 es van atorgar a Sant Boi 16 subvencions del Fons d’autoocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que representen un total de 21.554 euros amb un import mig de 1.347 euros. El Fons d’autoocupació (2016-23017) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona contemplava una línia d’ajuts per donar suport a les noves iniciatives empresarials (subvenció de les despeses de primer establiment: quota en el règim d’autònoms, taxa municipal de llicències d’obres i d’obertura, despeses notarials, i despeses inicials en TIC, entre d’altres).

Per poder beneficiar-se de la subvenció, les persones sol·licitants havien d’estar inscrites a l’atur com a demandants d’ocupació (un mínim de tres mesos previs a l’inici de l’activitat). Els projectes beneficiaris han estat en un 56 % comerços al detall, un 19 % empreses relacionades amb la salut i el benestar i el 25 % restant format per empreses de serveis (acadèmies, bugaderies, restauració i altres).