S’estrena el programa UBICAT per a persones en recerca de feina

L’Ajuntament de Sant Boi posa en marxa la primera edició del programa d’acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat per el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Participants

El programa s’adreça (fins el 31 de desembre del 2018) a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i inscrites com a demandants d’ocupació o millora de feina a l’OT.

Orientació laboral

UBICAT proposa sessions individuals que garanteixin el disseny d’un pla de recerca de feina i millora de competències personalitzat i sessions grupals que conviden a compartir experiències, eines i recursos amb la resta de persones participants, al mateix temps que proposa l’intercanvi d’informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals.

Entre les càpsules d’orientació previstes, destaquem:

  • Màrqueting personal i habilitats socials (12h)
  • Currículum i marca personal (4h)
  • Canals de recerca de feina innovadors (4h)
  • Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6h)
  • Capacitació digital (4h)

 

Inscripcions

Les persones interessades en participar en aquest programa poden dirigir-se, a partir del 22 de gener i en horari de 9:30h a 13:30h (de dilluns a divendres) i de 16h a 18h (només dilluns), al Club de Feina. Departament de Foment de l’Ocupació. Ajuntament de Sant Boi

Masia Torre Figueres. C/ Pau Claris, 14 de Sant Boi

Tlf: 93 635 12 46

ocupacio@santboi.cat