Claus per vendre i negociar amb èxit

El proper dia 9 de novembre a Cal Ninyo es celebrarà la trobada «Vendre i negociar amb èxit» organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi i Reempresa.

Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial a partir d’un mecanisme de compravenda de petites i mitjanes empreses que posa en contacte a reemprenedors amb empreses en funcionament, per donar-li continuïtat o fer-la créixer sense haver de passar per la fase de creació.

En aquest acte intervindrà Mónica Mendoza, consultora i formadora en vendes, que explicarà com vendre i negociar amb èxit en entorns competitius. Davant l’augment de l’oferta en el mercat actual, el client racionalitza les seves compres i compara més a internet. A la conferència es donaran tècniques per poder negociar millor, sobretot quan cal defensar els productes o servei versus altres opcions que té el client.

Podeu realitzar les vostres inscripcions AQUI

Podeu consultar i descarregar el programa reempresa