CoBoi i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzen la jornada «Construint vincles», una proposta per fomentar els lligams entre l’empresa convencional i l’economia social

Buscar tenir impacte social alhora que es genera activitat econòmica requereix trobar noves estratègies, i per això l’any passat es va impulsar l’estudi Nous Models d’Anàlisi de l’Impacte Social per al Desenvolupament Econòmic del Territori.

Com a continuació d’aquest projecte, enguany s’organitza, amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, la jornada «Construint vincles – Empresa social + Empresa convencional«. El programa començarà amb un dinar informal on els assistents podran aprofitar per conèixer-se. Seguidament es farà la presentació de les conclusions de l’estudi i es durà a terme una sessió per generar vincles entre els assistents amb un taller on es tractaran alternatives de col·laboració des d’una vessant pràctica i personalitzada.

La presentació de la trobada serà a càrrec del Sr. José Ángel Carcelén, tinent d’alcaldia de l’Àrea de Territori i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sant Boi, i comptarà amb la presència de membres de les entitats de l’economia social, empresaris i associacions empresarials de Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat, així com representants de diferents organismes institucionals com l’Ajuntament de Sant Boi, el Consell Comarcal, Ateneus Cooperatius i la Diputació de Barcelona.

L’acte tindrà lloc el dia 10 d’Octubre a les 13.30h al Casal La Gralla (Plaça dels Gegants, 1 – Sant Boi de Llobregat). L’assistència és gratuïta i inclou el dinar, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a través del formulari.