L’Ajuntament obre la preinscripció de formació ocupacional 2017-18

 

L’Ajuntament ha obert el procés de preinscripció de formació ocupacional 2017-18. Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació (podran optar persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG).

Són cursos subvencionats que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que es desenvoluparan des de desembre de 2017 fins a octubre de 2018.

L’oferta formativa és provisional (romana pendent de l’aprovació definitiva). Les persones interessades ja poden fer preinscripció als següents cursos i certificats de professionalitat:

– Activitats de gestió administrativa (desembre 2017)

– Anglès: gestió comercial (desembre 2017 i març 2018)

– Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades (gener 2018)

– Atenció sociosanitària a persones en el domicili (gener 2018)

– Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (gener i maig 2018)

– Gestió de trucades de teleassistència (gener 2018)

– Organització i gestió de magatzems (maig 2018)

– Telefonista recepcionista d’Oficina (persones amb certificat de discapacitat) (març 2018)

– Auxiliar de serveis de neteja d’instal·lacions (persones amb certificat de discapacitat) (maig 2018)

La preinscripció es pot fer a la Masia Torre Figueres c/Pau Claris, 14 CP 08830 Sant Boi de Llobregat o bé fer-la en línia.

Un cop coneguda la resolució definitiva (prevista al mes de novembre), l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones interessades. En el cas que el curs hagi estat aprovat se’ls convocarà a una reunió informativa. on també es faran les proves de nivell per la selecció del grup. Si el curs no s’aprova, es comunicarà aquest fet a les persones preinscrites.