2a TaulaTerritorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

El proper dimarts 11 de juliol, a les 10.30 h, tindrà lloc al Casal de l’Olivera la 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’Ateneu Cooperatiu és un espai d’acollida per a emprenedors i entitats de l’economia social que persegueix impulsar la creació d’empreses, establir xarxa entre les ja consolidades i fomentar i promocionar els valors de l’economia social.

La Taula Territorial està adreçada tant a entitats que ja formen part de l’Ateneu com a altres participants que vulguin col·laborar o adherir-s’hi en un futur.

L’acte inclourà la presentació dels nous membres de l’Ateneu així com dues ponències d’interès per als participants: una sobre els beneficis de les centrals de compra en forma de cooperativa i una altra sobre les clàusules socials a la contractació pública.

Cal inscripció prèvia

Programa de la II Taula Territorial