Finançament alternatiu: un complement al finançament bancari

El proper dimecres 21 de juny, de 9.30 a 11 h al Centre de Promoció Econòmica del Prat (C/ de les Moreres, 48, El Prat de Llobregat) explicaran diferents opcions financeres alternatives i complementàries a la banca. També es podran conèixer fórmules alternatives per diversificar el mix de finançament, com el crowdlending o l’invoice trading, i com poden ajudar a finançar els projectes.

Durant la sessió també es presentarà el Catàleg de Finançament alternatiu d’ACCIÓ, un catàleg amb més de 80 solucions alternatives per finançar les empreses.

Amb sol·licitud prèvia, en finalitzar el taller, s’oferirà l’oportunitat de plantejar individualment els projectes i conèixer els instruments financers que encaixen millor. Les persones que vulguin aquest assessorament personalitzat, a banda d’assistir al taller, hauran d’enviar un correu indicant molt breument el motiu de l’assessorament i l’import aproximat que es necessita finançar.

L’acte és gratuït però les places són limitades. Les inscripcions cal fer-les al següent enllaç.

Programa finançament alternatiu