L’Ajuntament destina 227.257 euros a impulsar la contractació

L’Ajuntament de Sant Boi, amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), estableix una línia d’assignacions econòmiques públiques amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i, alhora, contribuir al desenvolupament del teixit empresarial del municipi.

La seva finalitat és subvencionar les contractacions que realitzin les empreses i/o entitats que desenvolupin la seva activitat a l’àrea metropolitana, prioritàriament a Sant Boi, i que contractin persones residents al municipi en situació d’atur. Les empreses i/o entitats beneficiàries podran rebre un ajut màxim equivalent al 50% del cost salarial anual, que inclou les despeses salarials i la Seguretat Social a càrrec de l’empresa.

L’import màxim corresponent a l’atorgament de les assignacions econòmiques és de 227.257 euros. Aquest programa permetrà la subvenció d’entre 24-30 contractes d’una durada d’entre 6 i 12 mesos.

El programa pot comprendre contractes mínim de 6 mesos i et subvenciona fins a 12. L’import subvencionable varia en funció del grup de cotització al qual pertanyi la categoria professional del contracte a realitzar.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació finalitza el 30 de setembre de 2017 i/o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible. Les bases de la convocatòria i la documentació es poden consultar al web municipal.