Acte de presentació de la CAE Calidoscoop a Centreserveis

El proper 26 d’abril, a les 12h, en el Centreserveis (Ctra. Santa Creu de Calafell, núm 33, km 9,3) es fa la presentació de la CAE Calidoscoop que és una cooperativa de i per a persones emprenedores que vulguin formar part d’un projecte empresarial col·lectiu. La CAE és un projecte d’innovació social inspirat en un model d’èxit amb més de 20 anys d’existència a França.

Els seus objectius principals són la creació d’empresa i generació d’ocupació, incrementar les garanties dels projectes i reduir la precarietat de les persones emprenedores i generar negoci conjunt i evitar l’aïllament de l’emprenedor.

La Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) funciona com una incubadora a on les persones emprenedores acceleren els seus projectes i els contrasten en el mercat real, mentre reben un acompanyament empresarial personalitzat. La CAE és un dispositiu complementari als dispositius clàssics d’atenció a l’emprenedoria, públics i privats.

La Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) permet a les persones emprenedores tenir una nòmina i cotitzar en el Règim General de la Seguretat Social, 365 dies a l’any, i gaudir dels serveis mancomunats de gestió i legals.

A la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) els socis s’integren i, si ho volen, poden participar en activitats col·lectives que els permeten generar negoci per fer créixer els ingressos, mentre cada membre manté la independència comercial de la seva activitat.

Per participar a la jornada del dimecres 26 d’abril, a les 12h al Centreserveis (Ctra. Santa Creu de Calafell, núm 33, km 93 de Sant Boi de Llobregat) us podeu inscriure en aquest enllaç.