Ajudes econòmiques per a noves empreses i autònoms

L’Ajuntament, amb el suport tècnic i econòmic del Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha aprovat les bases que regulen les subvencions per al foment de l’autoocupació de les persones empadronades a Sant Boi de Llobregat i/o amb nova empresa domiciliada al municipi.

Podran ser beneficiaris de les ajudes econòmiques els autònoms i empreses de qualsevol forma jurídica (s’exclouen associacions i fundacions) que hagin iniciat la seva activitat entre l’1 de gener de 2016 i 30 d’abril de 2017. Es subvencionaran una part de les despeses que hagin estat necessàries per posar en marxa l’empresa (segons bases).

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril de 2017.

Més informació al web municipal i al telèfon 93 635 12 46