Nova edició del Curs de Cambrera de Pisos al dispositiu d’inserció laboral de dones dins del projecte Treball als Barris.

El proper mes de maig s’iniciarà un curs de Cambrera de pisos emmarcat dins del dispositiu de suport a la inserció laboral adreçat a dones. La professió de Cambrera de Pisos es una de les més demandades dins del sector serveis tal i com s’observa en el mercat laboral actual. Es per això que s’ha pensat que aquesta formació pot afavorir les possibilitats d’inserció de les persones que hi participen i que cerquen feina en el sector.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris. Es tracta del programa d’inserció laboral adreçat a les dones aturades amb més dificultats d’accés al món laboral, prioritàriament del barri Casablanca de Sant Boi, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat. A més del curs de Cambrera de pisos, el dispositiu ofereix; orientació personal, assessorament individual, formació en informàtica, habilitats personals, inscripció a borses de treball i informació sobre ofertes de treball.

La formació està dirigida a dones aturades i inscrites al SOC (preferentment del barri de Casablanca). El curs tindrà 45 hores de durada en horari de matí, amb la possibilitat de fer practiques en empreses. Els requisits imprescindibles per participar al programa són: que la persona estigui inscrita com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball i es trobi d’alta en el dispositiu d’inserció adreçat a dones situat a la Masia Torre Figueres, c/ Pau Claris,14.

La sol·licitud es pot fer en línea.