Nou programa ocupacional adreçat a persones de més de 30 anys i baix nivell formatiu

 L’Ajuntament de Sant Boi enceta el Programa 30 Plus. Es tracta d’un programa innovador destinat a persones desocupades a partir de 30 anys (preferentment d’entre 30 i 45 anys) i amb baix nivell formatiu. L’objectiu de la iniciativa és desenvolupar actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral d’aquest col·lectiu.

Aquest programa combina accions d’experiència professional (mitjançant un contracte), adquisició de competències i/o formació vinculada al contracte de treball, orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Podran beneficiar-se d’aquest programa 20 persones en situació d’atur que estiguin inscrites a l’oficina de treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a persones demandants d’ocupació no ocupades.

El programa 30 Plus està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Les persones interessades poden fer la inscripció en línea.