El programa Fem ocupació per a joves facilita la inserció de 10 joves en empreses de Sant Boi

Fem ocupació per a joves és un programa d’inserció laboral, gestionat per l’Ajuntament de Sant Boi, adreçat a persones joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i inscrites a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació, amb títol d’ESO, batxillerat o de Cicle Formatiu de Grau Mig. En aquesta edició, el propòsit és aconseguir la inserció laboral de 10 persones joves en les empreses locals que col·laboren en el programa.

El programa ofereix a les persones joves seleccionades un servei d’orientació, tutoritazació I acompanyament en el procés de contractació i formació. D’altra banda, el contracte laboral vinculat al programa ha de tenir una durada mínima de sis mesos (a jornada parcial en alternança amb la formació, no inferior al 50% de la jornada ordinària o a jornada complerta, sempre i quan la formació es realitzi abans de la contractació).

Pel que fa a les empreses, aquest programa d’inserció subvenciona a l’empresa el Salari Mínim Interprofessional (SMI), vigent l’any en que es publica la convocatòria, per jornada complerta (o part proporcional en funció de la jornada realitzada), amb un màxim de 6 mesos. Els ajuts són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals. Les contractacions es podran realitzar com a màxim l’1 de setembre de 2017.

El programa Fem ocupació per a joves està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Les persones interessades poden fer la inscripció en línea.