InnoBus 2017: un repte per a joves amb estudis universitaris o de cicle superior

infobusL’InnoBus 2017 és un programa que va dirigit a joves menors de 35 anys amb estudis universitaris (o darrer any de la carrera) o de cicle superior que estiguin en situació d’atur o vulguin millorar la seva ocupació. Hi ha un doble objectiu, d’una banda, es vol connectar els joves universitaris amb l’ecosistema empresarial alhora que es vol ajudar a aquestes empreses a captar el talent i evitar que aquest hagi de marxar.

En el mes de març, durant dues setmanes en horari de matí, un autobús s’omplirà de joves universitaris i recorrerà el Baix Llobregat. Es faran parades en cadascuna de les empreses punteres de l’entorn (Port de Barcelona, Aigües de Barcelona o Avantgrup, entre d’altres). Cada empresa presentarà una problemàtica concreta que tingui i demanarà una proposta de solució als participants. En finalitzar l’itinerari, els joves treballaran en equip a fi de donar resposta als reptes plantejats per les empreses. Cada equip es centrarà en un repte que haurà de presentar a l’empresa davant d’un jurat.

 

Els beneficis de participar en el programa són diversos. D’una banda, les persones participants podran conèixer empreses de referència de l’entorn i tindran l’oportunitat de lliurar el CV a les empreses participants en el programa. D’altra banda, aquest grup tindrà l’oportunitat d’aprendre a treballar en un equip multidisciplinar amb mentors professionals i desenvolupar competències com el lideratge i la iniciativa, que són molt valorades per les empreses.

 

Les persones interessades en el programa han d’enviar el  CV a pgarnica@santboi.cat abans del 25 de gener de 2017.