Els tràmits en línia del servei Reempresa ja es poden fer al web municipal

reempresa2L’Ajuntament ha incorporat al web municipal el tràmit en línia per formar part del programa Reempresa. Aquest servei fomenta el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria que pretèn donar continuïtat a empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat. Així, aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació.

L’objectiu de Reempresa és evitar el tancament de negocis, salvaguardar els llocs de treball, i per donar valor a l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

Aquest és un servei adreçat a persones cedents (que volen cedir el seu negoci) i reemprenedores (que volen agafar un negoci en funcionament) i se les assessora de manera personalitzada en el procés de transmissió del negoci. Durant el període de temps que els participants estimin oportú, la persona cedent donarà el seu suport a la persona reemprenedora en la transferència de coneixement.