Nova edició del programa Joves per l’Ocupació

oieL’Ajuntament de Sant Boi enceta una nova edició del programa Joves per l’Ocupació. Es tracta d’un programa innovador de formació i experiència en empreses dirigit a persones joves d’entre 16 i 25 anys, en situació d’atur i amb un nivell formatiu baix (màxim el títol de l’ESO). En aquesta edició s’ofereixen cinc cursos: iniciació a la cuina, operari/a de magatzem, zelador/a sanitari/a, auxiliar de comerç i atenció al públic, operari/a d’instal·lació i manteniment de fibra òptica. El termini per demanar plaça finalitza el 28 de febrer de 2017. Els cursos s’iniciaran durant el mes de març de 2017 (amb una durada aproximada de 300 hores).

Aquest programa funciona com un dispositiu integral que contempla formació en competències clau, formació professionalitzadora, experiència pràctica i formació per a l’obtenció del graduat en educació secundària (per a les persones participants que no l’hagin assolit i tutories individuals durant tot el procés).

Els requisits imprescindibles per participar al programa són: que la persona jove estigui inscrita com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball i en el Sistema de Garantia Juvenil (cal adreçar-se al Servei d’Informació Juvenil El Punt de Can Massallera, c/ Mallorca, 30-34).

El programa Joves per l’Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre els cursos i fer la preinscripció en línia