Dinar-jornada de l’empresa tradicional i l’economia social

coboiCoBoi,en el marc de la Setmana de la Co-Innovació, organitza un dinar-debat que tindrà lloc el proper dimarts 29 de novembre de 13.30 a 16.30 h a l’edifici de Centreserveis de Sant Boi.

Aquesta trobada és part de l’estudi que CoBoi, amb el suport del Diputació de Barcelona, està realitzant per detectar noves vies de col·laboració entre l’empresa social i l’empresa convencional que afavoreixin el desenvolupament econòmic del territori i generin un impacte social positiu.

L’objectiu d’aquesta acció és posar en comú els diferents punts de vista i construir conjuntament propostes viables que generin beneficis mutus i pel conjunt de la societat.

La jornada comptarà amb la participació, com a ponents, d’un representant de cada sector que explicarà la seva experiència en aquest àmbit. A més, l’expert en comunicació, Jordi Romero, posarà de relleu els beneficis que genera la comunicació amb valors en qualsevol tipus d’empresa.

Donat que la voluntat és generar un espai participatiu i enriquidor, el nombre de places és limitat. L’assistència és gratuïta i inclou el dinar, però es requereix inscripció prèvia.