Innobaix i Eada tornen a convocar l’Start Up Training

start-up

L’Start Up Training ja arriba a la 6ena edició, que es farà entre l’11 d’octubre i el 18 de novembre, amb un total de 24 hores lectives. Seran dues sessions setmanals, en horari de matí, durant les quals es treballaran conceptes com la innovació, el màrqueting, el lideratge o la internacionalització. A més, els participants comptaran amb el suport d’un tutor que els ajudarà en el procés de desenvolupament del seu projecte amb dues sessions individualitzades.

El programa s’adreça específicament a les persones que tenen capacitat de decisió dins de les organitzacions i només hi ha 20 places disponibles.

Fins ara han passat pel programa més de 80 persones, representant empreses de diferents àmbits: des de projectes d’emprenedoria en fases inicials fins a empreses més consolidades que afronten moments de canvi o creixement. És una oportunitat única – i gratuïta- per adquirir uns aprenentatges especialitzats, amb la garantia de l’escola de negocis Eada. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l’oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.