Últimes places del curs per a aturats “Organització i gestió de magatzems”

Curs adreçat prioritàriament a persones aturades, inscrites a l’OTG com a demandants d’ocupació (en alguns casos podran optar treballadors/es en actiu, sempre i quan estiguin inscrits/es a l’OTG).

Organització i gestió de magatzems

Durada: 400 hores
Data Inici: Juny 2016
Data Final: Octubre 2016
Horari: De 9 a 15h.
Dies: De dilluns a divendres

Programa:

1. Organització de magatzems

2. Gestió de les operacions de magatzematge

3. Optimització de la cadena logística

4. Formació complementària

5. Pràctiques professionals.

Per veure el programa sencer adreceu-vos a: www.oficinadetreball.gencat.cat, o bé, www.sepe.es

Requisits:

1. Prioritàriament persones aturades, inscrites a l’OTG com a demandants d’ocupació, (excepcionalment treballadors/es en actiu inscrits/es a l’OTG).; 2. Disposar com a mínim d’aquests nivells formatius (acreditat amb fotocòpia compulsada):; – Títol de Batxillerat, BUP o FP2.; – Certificat de professionalitat de nivell

3.; – Certificat de nivell 2 de la mateixa familia i àrea professional al qual es vol accedir.; – Prova d’accés als cicles formatius de Grau Superior.; – Complir el requisit acadèmic d’accés a un cicle formatiu de grau superior (FP2, COU, …).; – Prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.;

Objectius:

1. Conèixer a fons el funcionament d’un magatzem i les tasques que en aquest entorn es realitzen, així com les tècniques de gestió de stocks.

2. Facilitar els coneixements fonamentals sobre la recepció de mercaderies. 3. Conèixer la preparació i emissió de comandes. 4. Reconèixer els factors de rics de les condicions de treball per a la salut existents específicament al magatzem. 5. Conèixer els mitjans material i informàtic de l’entorn laboral logístic.

CursIniciInscripció
Anglès B1 Maig 2024 Oberta
Competències digitals bàsiques Maig 2024 Oberta
Competències digitals avançades Juny 2024 Oberta
Eines web 2.0 Octubre 2024 Oberta
Tècniques de venda en el comerç Octubre 2024 Oberta