Viure amb entusiasme

PLACES ESGOTADES!!!

El proper 8 d’abril a les 11.45 h al Sant Boi Centreserveis (Ctra. Santa Creu de Calafell, n. 33 km 9,3), el Sr. Víctor Küppers impartirà una conferència sota el títol “Viure amb entusiasme”

El Sr. Victor Küppers és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant; també dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. (Blog Victor Küppers)

El reconegut formador i autor de llibres com “Vivir la vida con sentido” o “El efecto Actitud” donarà consells sobre com gestionar els estats d’ànim i mantenir la il·lusió i la positivitat malgrat les adversitats a través de l’entusiasme i l’optimisme.

A les seves conferències, el Sr. Victor Küppers té entre els seus objectius “explicar la importància de l’actitud personal com element mobilitzador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com professional” a fi de què els seus assistents puguin millorar i potenciar les seves actituds personals: automotivació, proactivitat, entusiasme i comunicació interpersonal.

 

Programa:

11.30 h  Acreditacions

11.45 h  Benvinguda

12.00 h  Viure amb entusiasme: Sr. Victor Küppers. Fundador de Küppers&co

13.30 h  Precs i preguntes

13.45 h  Cloenda de l’acte

 

Data: 8 d’abril de 2016

Horari: de 11.30 h a 13.45 h

Lloc: Sant Boi Centreserveis (Ctra. Sta. Creu de Calafell, 33 km. 9,3)