Inici del programa “Treball i Formació” 2015

Aquest mes ha començat el programa Treball i Formació 2015 amb la contractació de 27 persones en situació d’atur del nostre municipi.

Durant 6 mesos faran tasques de manteniment de la ciutat, dinamització i foment de la convivència social i comunitària, entre d’altres, a l’hora que rebran una formació complementaria d’informàtica corresponent a un certificat de professionalitat.

L’objectiu d’aquest programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i confinançat pel Servicio Público de Empleo Estatal és millorar la qualificació i habilitats professionals i formatives de les persones participants i les seves possibilitats de mantenir-se en el mercat laboral.

Des de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) es va realitzat la preselecció de les candidatures segons els criteris prioritaris: persones aturades, majors de 45 de anys, que haguessin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi, inscrits a l’oficina de treball com a demandant d’ocupació no ocupat, etc.

Des de CORESSA, en coordinació amb els diferents departaments de l’Ajuntament vinculats a les contractacions, es va realitzar la selecció definitiva adequant els perfils de les candidatures als llocs de fenia.