Preinscripció Joves per l’Ocupació

ProspeccioEmpreses_ (4)

S’obre la preinscripció al programa “Joves per l’Ocupació” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu  i que actualment es troba pendent d’aprovació per part del SOC.

El programa està dirigit a joves entre 16 i 25 anys, en situació d’atur, que hagin assolit com a màxim el graduat en ESO i que estiguin inscrits/es en el Sistema de Garantia Juvenil.

Els i les joves participants al programa podran realitzar formació professionalitzadora dins de l’àmbit d’hostaleria, comerç, logística, esports o instal·lacions de fibra òptica.

El mètode consisteix en combinar la formació professionalitzadora amb un procés de tutorització i pràctiques en empreses per a millorar el nivell d’ocupabilitat i les oportunitats d’inserció al mercat laboral. En aquest programa es contemplen els estudis per l’obtenció del graduat en educació secundaria per als i les participants que encara no l’hagin assolit.

Les persones interessades podeu trobar més informació sobre els cursos i fer la preinscripció de manera online al següent apartat:

Joves per l’Ocupació