Detecció de necessitats formatives en l’àmbit empresarial

El passat 22 d’octubre va tenir lloc aquesta jornada amb el títol “Eines i estratègies per millorar els nostres plans de formació” organitzada pel Servei d’Empreses i Persones Emprenedores de CORESSA.

Durant la sessió van sorgir les següents idees clau:

  • Com passar de la detecció de necessitats a la programació d’activitats formatives.
  • Què hem de tenir en compte?
  • Quins instruments tenim al nostre abast?

La Núria Serrat, professora col·laboradora de UManresa-Fundació Universitària del Bages va donar a conèixer els processos i estratègies que poden utilitzar les empreses per detectar necessitats i d’una manera molt dinàmica va explicar quines estratègies s’adapten millor a les diferents organitzacions empresarials.

També es va lliurar una ponència sobre la planificació de la formació que a continuación us adjuntem en versió reduïda:

Aquesta sessió forma part de l’itinerari programat per a les empreses de Sant Boi dintre del Programa de foment de la formació a les empreses que compta amb la col·laboració de la Consultora Gallet i Niubó.

El proper dia 3 de novembre de 15.30 a 19.30 hores a l’Edifici Sant Boi Centreserveis tindrà lloc la darrera jornada dintre d’aquest programa titulada

Ser un bon docent sense estressar-se en l’intent”.

 

Les accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu, segons l’ordre EMO/258/2014, de 5 d’agost.

 


formacio_empreses_logo_peu

Amb la col·laboració de:

formacio_empreses_logo_gallet