La teva empresa a la xarxa

És la propera acció formativa que CORESSA desenvoluparà en el marc del Programa Catalunya Emprèn, programa integral de foment de l’emprenedoria .

Aquesta nova acció formativa començarà el 10 de novembre i amb un total de 16 hores lectives es tractaran temes com: medis socials, xarxes socials, gestió de comunitats virtuals així com recursos per optimitzar l’impacte a les xarxes.

Dades:

Dies: 10-12-17 i 19 de novembre
Horari: de 9.30 a 13.30 hores.
Durada: 16 hores Data Inici: 10/11/2015 Data Final: 19/11/2015 Lloc: Aulari Masia Torre Figueres Col·lectiu: Persones emprenedores Objectius: Optimitzar l’impacte de les empreses a les xarxes socials.

Podeu fer les vostres inscripcions de forma presencial a la Masia Torrefigueres (C/ Pau Claris, núm. 14); cal complimentar la sol·licitud i adjuntar el DNI, i en cas d’estar aturat, el certificat de demandant d’ocupació de l’OTG. Les inscripcions són gratuïtes però les places són limitades.

Per a finals de novembre també està prevista una altra acció formativa:  Coaching per a persones emprenedores.

Per a més información i inscripcions: Formació Emprenedoria

 

Emprenedors2