Sessió informativa Nova Llei de Formació

Més de 30 persones van assistir a la sessió informativa sobre la Nova Llei de la Formació Professional a les Empreses organitzada per CORESSA el passat 30 de setembre.

Aquesta sessió forma part de l’itinerari programat per a les empreses de Sant Boi dins del Programa de foment de la formació a les empreses que compta amb la col·laboració de la Consultora Gallet i Niubó.

Una primera intervenció a càrrec del Sr. Alberto Ruíz del Bufet d’advocats Antràs va tractar sobre quin era el nou marc regulador vigent arran de l’entrada en vigor del RDL 4/2015 de 22 de març i la Llei 30/2015, de 9 de setembre que ha suposat grans modificacions en la gestió de la formació bonificada que les empreses fa anys que gestionen mitjançant la Fundació Tripartita. D’altra banda la Sra. Laura Ruíz va parlar de quines eren les obligacions de les empreses beneficiàries, determinacions del crèdit de les bonificacions, educació e-learning i permisos individuals de formació (PIF).

A continuació podeu descarregar-vos les ponències de la sessió:

Properament, es celebraran dos jornades per tal d’ajudar a les empreses a portar a terme els plans de formació interns per a la millora dels seus processos i per tal d’identificar i conèixer les estratègies formatives per potenciar l’aprenentatge actiu i col·laboratiu entre els treballadors:

  • Eines i estratègies per millorar els nostres plans de formació*

22 d’octubre de 2015 de 15.30 a 20 hores al Casal La Gralla.

  • Ser un bon docent sense estressar-se en l’intent*

29 d’octubre de 2015 de 15.30 a 19.30 hores al Casal La Gralla.

Més informació a Formació a empreses

CORESSA com a centre col·laborador del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) en matèria de formació ocupacional i contínua està acreditat per impartir formació per a empreses.

Les accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu, segons l’ordre EMO/258/2014, de 5 d’agost.

 


Per a més informació:
Servei a Empreses i Persones Emprenedores
Viver d’Empreses, c. Andorra, 31. 08830 Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 93 652 98 30
sce@coressa.cat


formacio_empreses_logo_peu

Amb la col·laboració de:

formacio_empreses_logo_gallet