Formació emprenedoria tardor 2015

El Servei d’Empreses i Persones Emprenedores posa en marxa la nova programació de cursos per a la tardor 2015 adreçats a persones emprenedores que vulguin, d’una banda millorar les seves competències digitals i de l’altra mitjançant un coach professional establir un full de ruta personalitzat per a convertir la idea de negoci en un projecte empresarial.

L’objectiu principal és que les persones que hi participin aprenguin a analitzar la seva situació actual i a potenciar la seva idea de negoci mitjançant les eines i recursos que CORESSA posa al seu abast.

Programació:

6,8,13,15,20,22,27 i 29 d’octubre
10,12,17 i 19 de novembre
24 i 26 de novembre

(1) Full informació Coaching Persones Emprenedores

Les inscripcions són gratuïtes però les places són limitades.

Més informació i inscripcions a Formació Persones Emprenedores

Cartell_informatiu dels cursos

Acció subvencionada per:

LogoGeneCEmprenDipuUE