Conveni Fundació Pinnae

L’Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Pinnae han signat un conveni de col•laboració per promoure l’emprenedoria i l’accés a microcrèdits.

El servei a Empreses i Persones emprenedores de CORESSA s’encarrega a Sant Boi d’acompanyar les persones que volen crear una nova empresa en tot el procés per tal que facin realitat el seu projecte.

La signatura d’aquest conveni potenciarà l’emprenedoria mitjançant la concessió de microcrèdits en condicions favorables i facilitarà alhora la inclusió social i laboral.

El Programa Genera de la Fundació Pinnae fomenta el desenvolupament de l’esperit emprenedor orientant les persones cap a l’autoocupació com a via d’inserció sociolaboral. Aquest programa s’implementa creant una xarxa d’entitats vinculades a la promoció de l’autoocupació amb la participació d’empreses privades que fan tasques d’acompanyament o capacitació a les persones que formen part del programa.

Per tal de desenvolupar el programa a Sant Boi, l’Ajuntament ha signat un conveni amb la Fundació Pinnae, que va néixer l’any 2013 hereva de l’antiga Obra Social de Caixa Penedès com a resultat dels canvis legislatius que van afectar les obres socials de les caixes d’estalvi.