Diversificació Curricular

CORESSA col·labora amb l’Ajuntament de Sant Boi en aquest projecte adreçat a joves estudiants de l’ESO del municipi.

28 alumnes han finalitzat amb èxit el programa de diversificació curricular que té com a principal objectiu reduir el risc de fracàs escolar dels alumnes de 3r i 4t d’ESO dels centres públics de secundària de Sant Boi i la Institució Balmes.

La fórmula és facilitar a aquest alumnat el pas de la formació al món laboral mitjançant mètodes i continguts diferents als de les classes convencionals, posant l’èmfasi en la realització d’estades preprofessionalitzadores a empreses i entitats del municipi.

Enguany han participat al projecte 36 alumnes dels IES: Camps Blancs, Balmes, Salesians, Jaume Balmes, Rubió i Ors, Camps Blancs, Ítaca, Marianao i Rafael Casanova dels quals 28 han finalitzat amb èxit.

Les empreses col·laboradores has estat:

El Menú del Petit, Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, Bici:Zona BICI, Bar Restaurant de Baldiri Aleu, Botiga SEVEN, Casal Can Massallera, Botiga Bolero, Poliesportiu Baldiri Aleu, Casal Marianao, Toys’r’us, Perruqueria Guiance, Poliesportiu Pau Gasol, Fundació Marianao, Casal la Gralla, Llar Sant Josep, Museu Cant Torrents, Taller mecànic Hernández, Fundacio Cassia Just, Forn Cloudstreet Bakery, Cafeteria Panet, Torre la Vila (medi ambient), Perruqueria Marga Roy, Bar de l’ermita de Sant Ramon i zona cultivada, Perfumeries Facial, Poliesportiu Parellada, Cal Ninyo, Institució Balmes, Biblioteca Mª Aurèlia Capmany.